Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
20-09-2022

Wat is de basis voor autiwerking en hoe communiceer je met de ouders?

De vraag naar specifieke autiwerking is groot in onze scholen. Ben jij die uitverkorene die de uitdaging met plezier aangaat? Maar heb je eigenlijk nauwelijks kennis over autisme? Dan is deze basiscursus ideaal om je leerlingen met ASS beter te begrijpen en te begeleiden.

Gedurende 5 lesdagen neemt lesgever An Saey je mee van theorie naar praktijk. Er is voldoende ruimte om te reflecteren op de eigen lespraktijk en om te praten over waar je op vastloopt. Geen handen in het haar dus, want je bouwt meteen aan een netwerk van collega's die met dezelfde vragen worstelen.

Om de drukte van september te omzeilen, starten deze opleiding pas op 14 oktober 2022.

Inschrijven kan nog steeds, via deze link.

Communicatie met ouders

Samenwerking en communicatie met ouders vormt vaak een cruciale schakel om optimale resultaten te behalen. Dat loopt niet altijd van een leien dakje. In communicatie gaan met ouders over hun zoon of dochter met autisme vraagt soms ook specifieke vaardigheden. Loop je hier wel eens op vast? Dan kan deze webinar je zeker weer op weg helpen.

De webinar "In gesprek met ouders van leerlingen met autisme" vindt plaats op maandag 17 oktober 2022 van 13.30 tot 16.30 uur. Heb je interesse? Schrijf dan in via deze link.