Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
30-08-2022

Schrijf je in voor de praktijkopleiding voor leerkrachten in Colruyt Group

Het GO! is ervan overtuigd dat samenwerking met externe partners ons onderwijs ten goede komt. Een van hen is Colruyt. In het najaar start een praktijkopleiding bij de Colruyt Group voor leerkrachten Handel (2e en 3e graad) en leerkrachten Verkoop (3e graad) in tso, bso, buso, leren en werken en in het volwassenenonderwijs. Een echte meerwaarde voor je lessen achteraf. De plaatsen zijn beperkt. Wees er snel bij.


De leerkrachten krijgen eerst een introductiedag in een regionale zetel van de Colruyt Group. Vervolgens doorlopen ze zelf een 3-daagse opleiding in een Colruytvestiging naar keuze. Nadien kunnen ze praktijklessen op verplaatsing geven aan hun leerlingen in de Colruytsite waar ze hun stage doorliepen. Enkele maanden later volgt er dan een terugkomdag in de hoofdzetel van de Colruyt Group in Halle. Duaal leren, stages en jobstudentenwerk behoren eveneens tot de mogelijkheden in een vervolgtraject.

Het volledige opleidingspakket ziet eruit als volgt :

  • een introductiedag
  • een leerkrachtenstage
  • een praktijkles op verplaatsing voor leerkracht en leerlingen

Inschrijven kan via deze link naar het inschrijvingsformulier voor praktijkles op verplaatsing of via onderstaande QR-code.

QR-code_inschrijving_praktijkles_op_verplaatsing_Colruyt.PNG

Deze inschrijving gebeurt rechtstreeks bij Colruyt., maar breng wel Annick Haesaerts op de hoogte door je naam, je e-mailadres, je school, de klassen waaraan je les geeft en je vak door te mailen naar: annick.haesaerts@g-o.be. Er wordt door het GO! immers een voorbereidende onlinesessie georganiseerd. De planning van de introductiedagen in het najaar van 2022 ziet er zo uit.

  • 15/11/22: Merksem
  • 17/11 /22: Deinze
  • 22/11/22: Haasrode
  • 24/11/22: Halle

Meer informatie bij: Annick Haesaerts - 0492 34 60 20 - annick.haesaerts@g-o.be

Inschrijven kan tot 19 september, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen.