Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
21-06-2022

Als leraar ge-sterkt

'De leerkracht doet er toe'. Of je nu in het basis- of secundair onderwijs werkt, af en toe voel je dat je nieuwe energie nodig hebt om je veerkracht op peil te houden. In ons aanbod hebben we een aantal interessante vormingen om jou in je positie van leerkracht te versterken. Waar heb jij nood aan?


Durft stress je in uitdagende spreeksituaties  wel eens onderuithalen?  Wil je ook dan ten volle tot je recht te komen? Dan  is de cursus 'groeien als spreker' vast iets voor jou. Lesgever-stemcoach Olivier Dewit leert je enkele basistrucs om je zelfzekerder te voelen als spreker tegenover ouders, collega's en zelfs een grote groep luisteraars.

Wil je krachtiger in je schoenen staan tegenover uitdagende klasgroepen dan is de vormingstweedaagse 'van vuistkracht naar veerkracht' een aanrader om je verder te helpen om ge-sterkt-er te zijn. De ervaring van VZW Touché is recht uit het werkveld met jongvolwassenen, maar het gaat vooral over jou als begeleider. 

Life Space Crisis Intervention (LSCI)

Werk je met kinderen of jongeren die best wel mondig zijn dan is de verbale interventiemethodiek LSCI een echte aanrader. We organiseren deze intensieve vijfdaagse training in oktober, met de gecertificeerde trainers van vormingscentrum Create. Zij brengen zelf heel wat ervaring met leerlingen met gedrags- en emotionele stoornissen (type 3) mee. 

Denk je dat nieuwe autoriteit en geweldloos verzet hetgeen is wat je zoekt, dan ben je meteen mee met deze tweedaagse 'aan de slag met nieuwe autoriteit' met Hilde Leonard. 

Wil je bovendien meer zijn dan de juf of meester, maar er ook staan als coach van je klas? Dan is de opleiding 'de coachende leraar' vast iets voor jou! Sarah De Backer gaat aan de slag vanuit een verbindende communicatie en loodst je vanuit een fixed mindset, naar een 'growth mindset! 

Interesse in één van deze opleidingen? Schrijf je dan zeker in door op een van de linken te klikken.