Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
21-06-2022

Jezelf versterken als leider

Leidinggeven is niet iets waar je licht over gaat. Je draagt een grote verantwoordelijkheid voor de organisatie en de mensen die erop rekenen. Voor sommigen is leiderschap misschien een natuurtalent, maar veeleer is het een rol waarin je beetje bij beetje groeit. En daar kan scholing je bij helpen.


In deze hectische en veranderende samenleving is het altijd belangrijker om op authentieke manier jezelf en anderen te kunnen sturen. Wim Desmet loodst je door de opleiding 'jouw team leiden van A-Z'.

Daarnaast helpt assertiviteit je contact te maken met je innerlijk kompas en zo bewuster en proactiever in je leven en werk te staan. Assertiviteit ondersteunt ook het meer in verbinding zijn met anderen, dat is waar Sonja Baert naar streeft. Met de tweedaagse: Assertiviteit en persoonlijk leiderschap: je eigen plek innemen in verbinding met anderen krijg je inzicht in patronen die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn, je bouwt zo aan je zelfvertrouwen en leert leiding nemen over je eigen leven en werk, waardoor je ook een betere en authentiekere leider wordt. 

Maar boven alles is het ook belangrijk om voor jezelf te zorgen. Ilse Demaret helpt je op weg met deze driedaagse opleiding: Welzijn en zorg voor jezelf en je team 

Interesse in deze opleiding vanuit de scholengroep dan hebben we deze:  Welzijn voor jezelf en je organisatie (voor HR medewerkers scholengroep)