Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
12-05-2022

PBD-GO! lanceert opleiding voor pedagogisch ICT-coördinatoren

Digitalisering op school is een hefboom voor gepersonaliseerd samen leren. Wil je vanuit je rol en visie de weg naar GO! 2030 helpen plaveien voor je schoolteam? Schrijf je in voor de opleiding!


In het nieuwe strategisch plan GO! 2030 wordt digitalisering gezien als een hefboom om gepersonaliseerd samen leren te realiseren in onze scholen. De PBD-GO! organiseert daarom een opleiding voor pedagogisch ICT-coördinatoren en leraren met een boontje voor ICT. Tijdens 5 masterclasses krijg je handvatten om, door middel van digitalisering, de GO! visie te helpen realiseren.

De volledige opleiding bestaat uit vijf masterclasses:

Tijdens deze masterclasses breng je je eigen competenties en noden in kaart en streef je ernaar om de aangeboden inhouden te vertalen naar de eigen schoolcontext.  Dit toon je aan door een portfolio bij te houden met acties die je tijdens het traject onderneemt. Een tip daarbij: vaardig per school 2 leden van je kernteam ICT af, bij voorkeur met verschillende profielen: technisch en/of pedagogisch. Overleg wie welke masterclass zal volgen zodat er later een kennisuitwisseling kan gebeuren binnen je kernteam.

Je kunt voor elke masterclass apart inschrijven of ineens voor de hele opleiding. Volg je het volledige traject? Dan mag je je aan het einde een volwaardig GO!-proof pedagogisch ICT-coördinator noemen.

Schrijf je hier in!