Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
10-05-2022

DigiTAAL TAALleren

Het prestigieuze Europees Talenlabel wordt jaarlijks toegekend aan innovatieve talenprojecten. Deze keer staat het onderwijzen en leren van talen via ICT en digitale media in de kijker. Waag je kans!

Digitalisering brengt uitdagingen met zich mee maar biedt ook veel mogelijkheden. Het inzetten van digitale tools en kanalen kan zeker een meerwaarde betekenen voor het talenonderwijs. Het verruimt het taalaanbod, doet drempels vervagen tussen scholen en zelfs landen en biedt nieuwe prikkels.  

Om in aanmerking te komen, moet je project/lessenreeks (hoe groot of kleinschalig ook) afgerond zijn tussen 1 januari 2020 en 31 augustus 2022. Zowel basis-, secundair als volwassenenonderwijs maken hierbij kans.  

Laureaat 2022 

Het Europees Talenlabel wordt uitgereikt op 8 december 2022. De laureaten van het Europees Talenlabel 2022 ontvangen een officieel certificaat en een geldprijs. Bovendien mogen ze op hun website, sociale media en in andere communicatie het logo van het Europees Talenlabel gebruiken met de vermelding 'laureaat 2022'. 

Voor de drie winnaars zijn er mooie geldprijzen voorzien: 

  • Eerste prijs: € 1000,- 
  • Tweede prijs: € 600,- 
  • Derde prijs: € 300,- 

Vorig jaar sleepte GO! atheneum Pottelberg Kortrijk de derde prijs in de wacht en daar zijn we heel trots op. Heb jij ook interesse? Neem dan zeker een kijkje op Europees Talenlabel 2022 - Epos Vlaanderen (epos-vlaanderen.be)  

Wie niet waagt die niet wint. Good luck! 

Hulp nodig? Contacteer dan dilys.vyncke@g-o.be