Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
26-01-2022

Nieuwe helpdesk live sessies Nederlands komen eraan

Worstel je nog met onderdelen van de LIST-methodiek of met andere domeinen van Nederlands? Tijdens de volgende reeks helpdesk live van Nederlands staan onze PBD-begeleiders digitaal klaar om al je vragen te beantwoorden.


Helpdesk live sessies Nederlands

Op woensdag 9 februari kan je inloggen voor deze digitale helpdesk live Nederlands van 14 tot 15 uurLukt het niet om de helpdesk te volgen op woensdag? Geen probleem. Op donderdag 10 februari herhalen we deze helpdesk van 17 tot 18 uur. Wil je graag al vragen vooraf bezorgen voor deze helpdesk live? Mail ze gerust door naar sylvie.decommer@g-o.be. Inschrijven kan dan via deze link

Helpdesk live anders- en meertaligheid 

Ook rond anders- en meertaligheid staat een nieuwe digitale helpdesk live ingepland. Onze expert PBD-begeleider neemt je dan mee in de vele facetten van het begeleiden van anders- en meertalige kinderen in de klas en daarbuiten. 

Op woensdag 16 februari kan je deelnemen aan deze helpdesk van 14 tot 15 uur. Op donderdag 17 februari kan je van 17 tot 18 uur mee volgen tijdens de herhaling van deze digitale helpdesk. 

Ook bij voorkeuren of vragen rond deze helpdesk live kan je mailen naar sylvie.decommer@g-o.be. Dan stemmen we de input van deze sessies graag op jouw noden af. Inschrijven voor deze helpdesk kan via deze link