Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
26-01-2022

Een toffe online vergadering creëren met impact… het kan!

Online je team erbij betrekken, brainstormen, polls, vlotjes van de ene naar de andere powerpoint, opdelen in break-outs... Online vergaderen biedt fantastische mogelijkheden!

Je zou denken dat we het stilaan in onze vingers hebben, maar toch blijft het vaak lastig. We weten intussen wel dat platforms als Microsoft Teams heel wat faciliteiten bieden, maar in praktijk voelen we vaak drempelvrees en houden we het dan maar bij eenvoudig vergaderen, met of zonder powerpoint.  

Helaas ervaren we dat groepsdynamiek en interactie daardoor beperkt blijft. Met deze online vorming van twee halve dagen ga je zelfzekerder aan de slag met je online tools. Je leert inzicht krijgen in het effect op inhoud, aanpak, methodieken en het proces van groepsinteractie en dynamiek.  

Verder ontdek je het belang van digitale ondersteunende tools en krijg je een framework voor een blended aanpak live/online. Niet alleen fijner voor jezelf, want je stimuleert ook je medewerkers om eens digitaal te experimenteren.  

Snel zijn is de boodschap, want de eerste sessie is al op woensdag 16 februari 2022een tweede op 23 februari 2022 altijd van 9 tot 12 uur. Heb je interesse? Schrijf je dan vlug in via deze link.