Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
12-01-2022

Als facilitator aan de slag tijdens het (online) overleg van jouw team

Wil je graag participatieve processen leren uittekenen en faciliteren? Wil je de basistechnieken van ondersteunen leren? Of wil je aan de slag in die rol van facilitator als je online vergadert? Johan Snellinckx van Intensio leert je er alles over.

'Faciliteren', het is het begeleiden van groepen van mensen die samen werken aan een doelstelling op een zodanige manier dat het proces efficiënt en effectief verloopt. Dat kan zowel slaan op participatieve vergaderingen, workshops als projectteams begeleiden. 

De PBD-GO! biedt je enerzijds een tweedaagse opleiding aan als basisopleiding en anderzijds een verdiepende opleiding over hoe je participatie online mogelijk maakt. Tijdens de tweedaagse basisopleiding krijg je antwoord op de vraag "Wat is faciliteren en wat is het niet?" Het gaat om een sterk interactieve training waarin theoretische input zal afwisselen met veel praktijkvoorbeelden en ervaringsoefeningen. Dag 2 is een praktijkdag waarbij je als deelnemer zelf oefent met diverse methodieken en cases. 

De eerste dag vindt plaats op maandag 28 maart 2022 van 9 tot 16 uur in het Huis van het GO! (onder voorbehoud).