Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
24-11-2021

PBD-GO! werft twee interne IT-ambassadeurs aan

De digitale transformatie van het onderwijs zit in een stroomversnelling. Ook binnen onze organisatie brengt dat heel wat veranderingen met zich mee. De PBD-GO! zoekt daarom twee IT-ambassadeurs om onze medewerkers daar actief in te ondersteunen.

Ben je gebeten door IT? En dan vooral door kantoortoepassingen? Ondersteun je graag je collega's in het gebruik daarvan? Ga je graag op zoek naar de efficiëntste digitale oplossing voor een probleem? Vind je het ook een meerwaarde om in een maatschappelijk relevante organisatie te werken? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

Als interne IT-ambassadeur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers inzake het gebruik van onze kantoortoepassingen en IT-systemen. Wanneer het kan help je hen op weg, maar complexere taken wil je zeker ook zelf uitvoeren als dat efficiënter is. Je zoekt daarbij ook naar kansen tot verbetering. Je geeft aan waar onze systemen bijgestuurd kunnen worden, waar er nood is aan opleiding of welke nieuwe tools een meerwaarde kunnen betekenen voor onze organisatie.

We zoeken een IT-ambassadeur op niveau Bachelor en op niveau Hoger Secundair Onderwijs. De vacatures kun je hier raadplegen. Solliciteren kan tot en met 5 december.