Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
24-11-2021

Inspiratiedag Actief Burgerschap

In het GO! willen we leerlingen maximaal voorbereiden om als actieve burgers deel te nemen aan de samenleving van vandaag én morgen en die zelf ook actief mee vorm te geven. De PBD-GO! organiseert hierover een inspiratiedag op 17 februari 2022. Hou die datum vrij als je er bij wil zijn.


Onder het motto 'Samen leren samenleven' krijgt actief burgerschap een centrale plaats in ons pedagogisch project. De GO! waarden 'respect, oprechtheid, gelijkwaardigheid, openheid, engagement en betrokkenheid' draagt elke GO!'er in het hart.

Spreekt je dat ook aan? Het GO! organiseert een inspiratiedag rond het thema Actief Burgerschap voor leraren in de eerste en tweede graad secundair onderwijs. Tijdens deze dag nodigen we interessante sprekers uit en organiseren we toffe workshops. Schrijf je zeker in, want de plaatsen zijn beperkt. Er is plaats voor max. 75 deelnemers.

De inspiratiedag zal plaatsvinden in het Huis van het GO! op donderdag 17 februari 2022 van 9 tot 16 uur.  

Meer info en updates verschijnen binnenkort. Houd dus zeker de nieuwsbrief in de gaten de komende weken. En natuurlijk graag ook na die komende weken. =;-)