Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
12-10-2021

PBD-GO! op zoek naar nieuwe collega's

De pedagogische begeleidingsdienst van het GO! zoekt kandidaten voor de taak van pedagogisch begeleider voor het basisonderwijs en voor het secundair onderwijs. Verder zijn er vacatures voor een pedagogisch medewerker Leerplannen so en medewerkers IT-ondersteuning.


Pedagogisch begeleiders basisonderwijs in cluster centrum en cluster west

De pedagogische begeleidingsdienst zoekt kandidaten voor de invulling van:

  • 2 voltijdse betrekkingen van pedagogisch begeleider basisonderwijs die de rol opneemt van ondersteuner van professionaliseringsinitiatieven met de focus op schoolontwikkeling en Nederlands (één in cluster centrum en één in cluster west)

Kandideren voor deze betrekkingen kan tot en met 8 november 2021. Meer info vind je in de oproep.

Pedagogisch begeleiders in cluster oost            

De pedagogische begeleidingsdienst zoekt kandidaten voor de invulling van:

  • 1 voltijdse betrekking van pedagogisch begeleider secundair onderwijs die de rol opneemt van ondersteuner van veranderingstrajecten met de focus op schoolontwikkeling in cluster oost. Meer info vind je in de oproep.
  • 1 voltijdse betrekking van pedagogisch begeleider basisonderwijs die de rol opneemt van ondersteuner van veranderingstrajecten met de focus op schoolontwikkeling in cluster oost. Meer info vind je in de oproep.

Kandideren voor deze betrekkingen kan tot en met 8 november 2021.  

Pedagogisch medewerker curriculumontwikkeling so          

De focus van de functie ligt, in het kader van de modernisering van het secundair onderwijs, op de leerplanontwikkeling 2e en 3e graad én de pedagogisch-didactische ondersteuning daarvan via GO! navigator.

Kandideren voor deze functie kan tot en met 24 oktober 2021. Meer informatie vind je in deze vacature.

Medewerker interne IT-ondersteuning

Ben je gebeten door IT? En dan vooral door kantoortoepassingen? Vind je het een meerwaarde om in een maatschappelijk relevante organisatie te werken? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!            

Ondersteun je graag je collega’s in het gebruik daarvan? Heb je minimaal een diploma hoger secundair onderwijs? Bekijk dan deze vacature. 

Ga je graag op zoek naar de efficiëntste digitale oplossing voor een proces? Heb je minimaal een diploma Profesioneel gerichte bachelor? Bekijk dan deze vacature.

Kandideren kan telkens voor 7 november 2021.