Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
14-09-2021

Science Bars keren terug vanaf oktober

Een nieuw seizoen – fysieke - Science Bars gaat op 12 oktober van start. Met de wetenschapscommunicatoren van de Associatie UGent (AUGent) willen ze 3de graadsklassen secundair de kans geven om deel te nemen en zo hun kritisch denkvermogen aan te wakkeren. Eindelijk opnieuw uit de klas kennis opdoen!

​Hoog tijd om het kritisch denkvermogen van je leerlingen aan te wakkeren? Wil je hen leren debatteren en een mening (her)vormen? Dan is Science Bar dé formule voor je klas! Ze duiken dit schooljaar vanuit Gent, Brugge of Kortrijk in de thema's vluchtelingen en migratie, studie- en jobkeuze anno 2022, kunst(zinnig)?, veilig sexten en geluk als wetenschapskwestie.  
 
In de Science Bar gaan leerlingen 3e graad secundair in debat met wetenschappers over een maatschappelijk relevant thema. Een moderator leidt het gesprek met vijf prikkelende stellingen en lokt zo de leerlingen – volledig coronaproof - uit hun kot.  
 
Schrijf snel in voor dit gratis interactief event. Science Bars gaan telkens door op dinsdag van 13.30 u. tot 15.30 u. De plaatsen zijn beperkt tot 75 leerlingen. De inschrijving is pas geldig na bevestiging.  Meer info vind je op www.sciencebar.be