Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
06-07-2021

Fijne vakantie!

Aan het einde van de zomer vertrekt Raymonda Verdyck als afgevaardigd bestuurder van het GO!. Nog één keer wuift ze het schooljaar uit en de zomer in.

Eindelijk zomer. Als het weer nu nog mee wil wordt het er een heel mooie. Dat mag wel na alweer een heftig jaar vol obstakels. Maar ook een jaar vol kansen die we met zijn allen gegrepen hebben. Het wordt ook een bijzondere zomer, zeker voor mij, want zoals jullie weten geef ik op 1 september de fakkel van afgevaardigd bestuurder door aan Koen Pelleriaux. Daarom is dit een uitgelezen plek en moment om toch nog eens te zeggen hoe ongelofelijk ik genoten heb van de samenwerking. Het was een plezier om een radertje te zijn in dat indrukwekkende bouwwerk dat ons GO! is. Een geheel dat steviger staat dan ooit, dat met voldoende aandacht en een drupje olie vlot draait. Maar een machine is het niet en zal het ook nooit zijn, daarvoor zijn wij allen te veel mens en te veel begaan met de mensen in onze scholen. Gelukkig maar.

Terugblikkend op mijn twaalf jaar bij het GO! ben ik bovenal trots op de groei die ons net heeft doorgemaakt. In aantal leerlingen, maar zeker op het gebied van kwaliteit. Met dank aan ons PPGO waar we terecht fier op zijn. Met dank aan tienduizenden medewerkers die er elke dag opnieuw staan om morgen nog een beetje beter te maken. Die toekomstgerichtheid maakt ons GO! zo sterk en uniek. Onze innovaties, het gepersonaliseerd samen leren, het staat er als een huis. Ons huis, waarin elke professional zich engageert om alle leerlingen en cursisten kansen te geven om hun talenten te vinden en te ontwikkelen. Waarin we inzetten op verbinding over de verschillen heen en samen leren samenleven.

Ik geef grif toe dat ik het zal missen. Dat ik alle collega's, de schoolbezoeken, ja zelfs de vele vergaderingen zal missen. Maar ook al ga ik weg, ik blijf het volgen, want het GO! zit in mijn hart. Ik heb het al vaak gezegd: onze 230.000 leerlingen zijn stuk voor stuk ook mijn kinderen. En ik vertrouw erop dat jullie met veel toewijding voor hen zullen blijven zorgen.

Ik wens jullie voor de toekomst alle succes toe en veel plezier, maar eerst nog een fijne en deugddoende vakantie.

Hartelijke groeten,

Raymonda Verdyck