Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
06-07-2021

Gratis vormingsaanbod ‘Het Archief voor Onderwijs’

Nood aan wat inspiratie voor je lessen? Ben je op zoek naar nieuwe manieren om audiovisueel materiaal te gebruiken? Of wil je je huidige lessen een update te geven met het oog op de onderwijsvernieuwing in het secundair?


Vanaf september kan je opnieuw rekenen op het gratis vormingsaanbod van Het Archief voor Onderwijs om te helpen jouw lessen audiovisueel te ondersteunen. Je kan er snel lesinspiratie op doen en leert efficiënt werken met hun website. 

Het Archief voor Onderwijs komt naar elke provincie in Vlaanderen en naar Brussel voor leerkrachten die zich verder willen verdiepen in creatieve manieren om met audiovisueel materiaal te werken in de klas.  Er wordt ook een volwaardig online alternatief voorzien wanneer deze toch niet door zouden kunnen gaan.  

Het volledige aanbod kan je hier raadplegen

Het Archief voor Onderwijs is een platform van meemoo, Vlaams instituut voor het archief. Het digitaliseert en archiveert beeld en geluid van zijn contentpartners in cultuur, media en overheid. En maakt zoveel mogelijk fragmenten toegankelijk voor het publiek. Het onderwijs is een belangrijke doelgroep en zorgt ervoor om kwalitatief audiovisueel materiaal in elke klas te krijgen.