Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
14-05-2021

Wordt jouw school Ambassadeur van het Europees Parlement?

​Het Europees Parlement in België nodigt jouw school uit voor EPAS - het European Parliament Ambassador School programma. Vind jij het als leerkracht belangrijk om van je leerlingen kritische, actieve burgers te maken? Dan is dit EPAS-programma vast iets voor jou!


Vind jij het als directeur of leerkracht belangrijk om je leerlingen actief te laten meedenken over de wereld waarin we leven? Dan is het European Parliament Ambassador School (EPAS) programma vast iets voor jou! Dit programma loopt in alle 27 lidstaten van de Europese Unie en heeft als ultieme doel om van jongeren kritische, actieve Europese burgers te maken. EPAS schat alles wat op school gebeurt rond burgereducatie naar waarde: activiteiten over actualiteitsthema’s zoals het klimaat, over de EU algemeen en uitwisselingen.

Bovendien biedt het EPAS-netwerk van Belgische en Europese scholen je inspiratie over hoe andere leerkrachten Europese burgerschapseducatie aanpakken. En je krijgt een rechtstreekse lijn naar de Belgische EuroparlementsledenKlik hier voor alle informatie en schrijf je nu in voor de introductiedag op 28 september 2021.