Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
12-05-2021

Het GO! zoekt twee projectleiders onderwijsorganisatie

Om de scholengroepen te helpen bij vragen over hun onderwijsaanbod en hoe ze dat best organiseren zijn de centrale diensten van het GO! op zoek naar twee projectleiders om die rol op te nemen. Solliciteren kan tot 25 mei.

Heel wat scholengroepen en scholengemeenschappen denken na over hun onderwijsaanbod en hoe dit te organiseren. Waar is ons onderwijs ingeplant en kunnen we dit verbeteren?

Kiezen we voor campus- of domeinscholen?  Hoe  verbeteren we de doorstroom van basis – naar secundair onderwijs? Kunnen tienerscholen hierbij helpen?

Kunnen we scholen beter samenvoegen of juist vestigingsplaatsen oprichten om de vrije keuze te garanderen? Organiseren we het volwassenenonderwijs beter op aparte campussen of juist dichtbij het secundair om maximaal infrastructuur en machines te delen? We willen de scholengroepen helpen bij deze vragen en zijn daarom op zoek naar projectleiders om deze rol op te nemen. Een goede kennis van de werking van scholen en scholengroepen is uiteraard belangrijk, maar ook interesse voor de regelgeving terzake en hoe deze optimaal kan worden toegepast.

Uiterste deadline: 25 mei.

De volledige vacature met functieomschrijving lees je hier en is ook terug te vinden op de vacaturesite van de Vlaamse overheid

Meer info bij peter.goyvaerts@g-o.be.