Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
06-04-2021

Een lerend netwerk en een nieuw informatiekanaal voor de schoolraad

Om de samenwerking tussen ouders en school nog beter te kunnen faciliteren start GO! ouders met een lerend netwerk en een nieuw informatiekanaal voor schoolraadleden: GO! ouders - De schoolraad.


Een kernopdracht van GO! ouders is het ondersteunen van ouders in de schoolraad. Dat doet het onder meer met het aanbieden van praktische materialen en het organiseren van vormingen. Daar voegt GO! ouders nu ook twee nieuwe initiatieven aan toe: een lerend netwerk en een informatiekanaal. En daarin wil het niet alleen de ouders, maar alle leden van de schoolraad betrekken.

Lerend netwerk

Om elkaar beter te leren kennen, te kunnen helpen en te versterken start GO! ouders op 29 april een lerend netwerk op waarin alle schoolraadleden en GO! ouders welkom zijn. De eerste thema's op de agenda zijn de bekendmaking van het lerend netwerk en feedback verzamelen. Erbij zijn? Schrijf je dan hier in.

GO! ouders - De schoolraad

GO! ouders wil voortaan ook dichter in contact staan met de schoolraadleden via het nieuwe informatiekanaal 'GO! ouders - De schoolraad'. Daarin mag communicatie verwacht worden over:

  • vormingen en activiteiten
  • nieuwe brochures en instrumenten die ze kunnen gebruiken
  • specifieke info over thema's die ze aan bod willen laten komen op de vergaderingen van de schoolraad (aangereikt in een nieuwsbrief, twee maal per jaar) 

Inschrijven voor GO! ouders - De Schoolraad kan hier.