Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
09-02-2021

Oproep Veiligheid van kinderen op de weg in en rond de schoolomgeving

Heeft je school een project lopen of net uitgevoerd rond veiligheid van kinderen van 0 tot 12 jaar in het verkeer, in en rond de schoolomgeving? Ga dan in op de oproep van het Fonds Dominique De Graeve. Het Fonds schenkt 5000 euro aan de laureaat.

Prijs Fonds Dominique De Graeve

Het Fonds Dominique De Graeve lanceert elk jaar een oproep met als doel een bijzonder initiatief te ondersteunen voor een betere veiligheid van kinderen van 0 tot 12 jaar in het verkeer, in en rond de schoolomgeving. Het bekroont een initiatief dat werkt rond sensibilisering en vorming, waarbij lokale partnerschappen tussen de verschillende actoren die zich inzetten voor de veiligheid van kinderen, worden aangemoedigd.

In 2021 richt de oproep zich tot initiatieven in de Vlaamse Gemeenschap.

Alle kleuter- en lagere scholen alsook de ouderverenigingen van de verschillende netwerken worden uitgenodigd om projecten in te dienen rond dit thema.

De Prijs van 5.000 euro gaat naar een concreet project dat in uitvoering is of al werd uitgevoerd tijdens het schooljaar 2020-2021.

Een onafhankelijke jury zal de laureaat selecteren.

Voor wie?

Alle kleuter-, lagere scholen en ouderverenigingen van de verschillende netwerken van de Vlaamse Gemeenschap alsook alle organisaties die in hechte samenwerking met hen projecten rond verkeersveiligheid ontwikkelen.

Meer info?

Meer info over de selectiecriteria en het indienen van een kandidaatsdossier vind je via deze link.

Bellen of mailen kan ook: 02 500 45 55, proj@kbs-frb.be .

Timing?

Je kan nog een kandidaatsdossier indienen tot en met 25 mei 2021.