Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
06-01-2021

Webinar: Gepersonaliseerd Samen Leren binnen een flexibele curriculumorganisatie

PBD-GO! start 2021 met een reeks webinars over Gepersonaliseerd Samen Leren in het GO!. Na een eerste webinar over zelfgestuurd leren nemen we op woensdag 20 januari flexibiliteit in de curriculumorganisatie onder de loep. Schrijf je snel in!

Vanaf januari 2021 starten we met een reeks webinars over Gepersonaliseerd Samen Leren. We gaan op zoek naar antwoorden op leervragen die we verzamelden in het veld. De webinars volgen een vast stramien. Na een eerste duiding, gaan we dieper in op de nodige GO! praktijkvoorbeelden. Daarna is er ruim de tijd om vragen te stellen. Deze webinars zijn bedoeld voor leraren, beleidsmedewerkers en directeurs. De reeks zal gekoppeld worden aan filmpjes met voorbeelden uit onze GO! scholen en een podcastreeks later in het jaar. Niet te missen!

Als tweede webinar in de reeks gaan we dieper in op flexibiliteit in de curriculumorganisatie. De volgende leervragen komen hierbij aan bod: 'Waarom flexibel inspelen op verschillen in leerlingenkenmerken?' en 'Hoe kunnen we flexibiliteit organiseren in wat, hoe, wanneer, waar en met wie leerlingen leren?'. Een team van GO! directeurs (GO! Geel en Campus De Brug in Vilvoorde) deelt graag zijn expertise vanuit de praktijk en staat klaar om hierover met jou in gesprek te gaan.

Praktisch

De opname kan je hieronder herbekijken.