Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
08-12-2020

Flexibel met zelfregulerend leren

​Gepersonaliseerd samen leren is een succesverhaal op Campus FLX in Leopoldsburg. Twee jaar geleden startte de GO! school met zelfregulerend leren. Bekijk hier onze reportage.

Twee jaar geleden startte de GO! school Campus FLX in Leopoldsburg met zelfregulerend leren in het zesde jaar aso. ‘Ondertussen heeft ons verhaal zich als een olievlek over de school uitgebreid’, vertelt pedagogisch directeur Evelien Degros. Het gevolg? Een warme en verbindende school met enthousiaste leerkrachten en leerlingen. De volledige reportage lees je hier.


 


Ben je benieuwd naar wat zelfregulerend leren inhoudt en het wetenschappelijke kader op basis waarvan Evelien met haar team aan de slag gaat? Download dan de gratis app "tMAIL". Deze app werd gemaakt door Europese experten in een project gefinancierd door de Europese Commissie met GO! als partner.

Getriggerd door de poster die de zelfsturende vaardigheden samenvat uit het filmpje? Download hem hier.

Werp je graag een blik op de activiteitenplanner van GO! campux FLX? Ook dat kan! Klik hier.

PBD-GO! start in januari met een reeks webinars over Gepersonaliseerd samen leren in het GO!. Op 6 januari nemen we zelfregulerend leren samen onder de loep. Schrijf je snel in!

_______________

De tMAIL app en poster werden ontwikkeld in het tMAIL en SLIDEshow project, gecofinancierd door de Europese Commissie.