Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
21-10-2020

Je vacatures in zoekresultaten van Google en bij VDAB

Het GO! werkt samen met VDAB voor zijn vacatures. Vacatures worden door een nieuwe functionaliteit nu prominenter getoond in de zoekresultaten van Google. Vergeet ook niet de vacatures van je school te koppelen aan de partnerpagina van het GO!.

Vanaf nu krijg je bovenaan in Google een overzicht te zien van nuttige vacatures. Zo krijgen je vacatures meer zichtbaarheid en bereik je een heleboel potentiële nieuwe medewerkers. 

Hoe werkt het?

Vacatures zoeken via Google kan al een poos. Wat nieuw is, is dat vacatures nu prominenter getoond worden in de zoekresultaten. Klik je erop door, dan kom je in de jobwidget van Google terecht. Je kan er vacaturedetails bekijken, filteren en nog veel meer.

VDAB voorziet dat achterliggend technisch alles in orde is, zodat ook de vacatures die gemeld worden bij VDAB, naar ‘Google Zoeken’ doorstromen en opgepikt worden.

Wat kan jij doen? 

Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat de vacatures die je bij VDAB plaatst kwalitatief in orde zijn, zoals bepaald in deze richtlijnen

Hoe meer info je vacature bevat, hoe beter ze scoort. In de jobwidget kunnen gebruikers bijvoorbeeld filteren op loon. Is dit veld in je vacature leeg, dan komt ze niet uit de zoekresultaten.

Koppel je vacatures aan de partnerpagina van het GO!

Alle vacatures van het GO! verschijnen op de partnerpagina van het GO!. Zo staan ze verzameld op één plek, worden ze extra gepromoot in de zoekresultaten van VDAB en kunnen ze ook op tablets en smartphones gelezen worden. Zijn de vacatures van jouw school nog niet gekoppeld aan onze partnerpagina? Lees dan hier hoe je dit doet.

Alle informatie over werken bij het GO! lees je op www.g-o.be/jobs. De vacatures zelf vind je dan weer in de rubriek 'Bedrijven in de kijker - GO!' op de VDAB-website