Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
20-10-2020

Start inschrijvingen voor de 34e editie van Olyfran (Vlaamse Olympiade van het Frans)

Neem met je leerlingen (alle graden) deel aan Olyfran, test hun kennis van het Frans en maak kans op mooie prijzen! Mesdames et messieurs, faites vos jeux!


Neem met je leerlingen (alle graden) deel aan Olyfran, test hun kennis van het Frans en maak kans op mooie prijzen (taalstages, Interrailtickets, tablets, filmtickets…). Ook scholen maken kans op een schoolprijs (abo’s, stadsbezoeken, didactisch materiaal…).

Voor de 2e en 3e graad (behalve bso) bestaat de wedstrijd uit 2 delen: een schriftelijke Startronde (in de eigen school) en een mondelinge Finaleronde (vanaf deze editie volledig online in de vorm van een videogesprek).

Voor de leerlingen van de 1e graad en de leerlingen van het bso (3e graad) is er de schriftelijke Enige ronde die volledig online verloopt (in de eigen school).

Creatieve klassen kunnen ook deelnemen aan onze YouTube-wedstrijd! Maak een filmpje om promotie te voeren voor Olyfran, de Vlaamse Olympiade van het Frans of voor het leren van Frans en maak kans op een heleboel filmtickets!

Wil je meer info over de wedstrijd (data, reglement, wedstrijdverloop, prijzen…)?Surf naar www.interculturalis.org - Olyfran