Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
16-10-2020

Sett Connect: online-event over innovatief en modern leren

Het beste van Sett online aanbieden, dat is het doel van Sett Connect. Op de eerste online editie van Sett, op woensdag 28 oktober 2020 ontdek je 9 online inspiratiesessies met de focus op thema's als afstandsleren, evalueren en zelfsturing.


Op Sett Connect komen tal van onderwijsexperten spreken over recente inzichten in hun vakgebied. Na elke sessie volgt er een live Q&A. Onder meer Kristel Vanhoyweghen Onderzoeker bij het Expertisecentrum voor Effectief Leren(ExCEL) aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen en auteur van Wijze Lessen, maar ook Lieselot Declercq, oprichter van d-teach. Lieselot komt vertellen over het unieke pedagogische raamwerk voor afstandsleren dat d-teach creëerde in samenwerking met de Griffith University in Australië.


Daarnaast komt Mario Kicken in zijn lezing 'Praktische tools voor afstandsonderwijs', handige tips geven om afstandsonderwijs nog vlotter te laten verlopen.

Nog van de partij: Mattias Paglialunga en Bart De Roeck van Sint-Jozefscollege Aarschot. Zij vertellen je alles over het creëren van een digitale leeromgeving op school, en hoe sterke vakgroepen hierbij essentieel zijn.

Ten slotte heeft ook Clo Willaerts, digitaal experte, haar aanwezigheid op Sett Connect bevestigd. Zij geeft je een realistische maar optimistische kijk op technologie in de leeromgeving.

Een ongelooflijk boeiend programma dus, dat je al kan volgen voor slechts € 15. Aarzel niet, schrijf je nu in voor Sett Connect!