Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
06-05-2020

Kom op verhaal op EPALE

In het volwassenenonderwijs blijven veel lesgevers en begeleiders hun cursisten ook in deze onzekere tijden ondersteunen. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat we in contact blijven met elkaar, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Dat kan op EPALE.

Sinds de uitbraak van Covid-19 is ons professioneel en gezinsleven sterk veranderd. We hebben ons allemaal moeten aanpassen aan nieuwe manieren van werken die we tot een paar weken geleden niet voor mogelijk hielden. In het volwassenenonderwijs blijven veel lesgevers en begeleiders hun cursisten ook in deze onzekere tijden ondersteunen. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat we in contact blijven met elkaar, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. En dat kan via EPALE, het ElektronischPlatform voor Volwassenenonderwijs in Europa!

Epale roept iedereen in het volwassenenonderwijs op om verhalen, ervaringen en oplossingen met elkaar te delen op EPALE.

Ze zijn benieuwd naar jou, je motivatie, de manier waarop je je lessen of professionele bezigheden probeert voort te zetten. Welke mogelijkheden kunnen online leren en virtueel samenwerken bieden? Wat zijn de gevolgen van Covid-19 voor jou en je werk? Maar je verhaal hoeft niet per se over je ervaring tijdens de coronacrisis te gaan. Zolang het maar inspiratie biedt die je met je collega's in Vlaanderen en de rest van Europa wil delen.

Op EPALE lees je alles over hoe je kan deelnemen aan de actie 'Kom op verhaal':

Lees meer en doe mee!