Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
25-03-2020

Communicatie rond corona

Coronatijden roepen behoorlijk veel vragen op. En daar willen wij jullie in het GO! zo goed en zo snel mogelijk de antwoorden op bieden. Over de manier van communiceren maakten we afspraken met het kabinet en het departement. Lees hier hoe die communicatie precies verloopt.

 

Wanneer een nieuwe coronamaatregel is genomen, die betrekking heeft op het onderwijs of welzijn, dan worden hierrond ook communicatieafspraken gemaakt met het betrokken kabinet en het departement. De afspraak houdt in dat de betrokken minister eerst communiceert over beslissingen en maatregelen. Vervolgens communiceert het departement via Schooldirect met de algemene bepalingen bij de maatregel. Vanuit het GO! geven wij zo snel als mogelijk extra uitleg bij de maatregelen en houden we jullie op de hoogte van ondersteuning die we binnen ons net voorzien. Volg dus zeker zowel Schooldirect als de GO! Corona-alerts om zo volledig mogelijk op de hoogte te zijn. We doen ons uiterste best om dit snel, helder en gecoördineerd te laten verlopen.


We zijn er ons van bewust dat sommige vragen nog geen antwoord kregen. Er heerst immers nog veel onzekerheid over hoe deze crisis verder zal evolueren. Over sommige vragen moet nog onderhandeld worden vooraleer er een antwoord is. Daarrond zijn verschillende werkgroepen aan de slag, waarin ook vertegenwoordigers van ons net mee aan tafel zitten (samen met de overheid, andere onderwijsverstrekkers, sociale partners, …) De vragen die je ons bezorgt leggen we daar op tafel. Je vraag kan nog steeds gestuurd worden naar communicatie@g-o.be.

We horen graag hoe jij de communicatie tot nu toe ervaart. Voel je je goed geïnformeerd of blijf je toch wat op je honger zitten? Laat het ons weten door deze 5 korte vraagjes in te vullen.

Alvast bedankt

GO! communicatie