Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
07-01-2020

Inschrijven gestart voor Dag van het Secundair Onderwijs

Op vrijdag 14 februari 2020 organiseert het GO! de Dag van het Secundair Onderwijs. Centraal thema: ‘De uitrol van de modernisering van het secundair onderwijs: optimale leerkansen en kwaliteit voor iedereen’. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan meteen in!

Raymonda Verdyck (afgevaardigd bestuurder van het GO!) en Prof. Dr. Dimo Kavadias (Vrije Universiteit Brussel - lid van de Raad van het GO!) zijn de keynote-sprekers in het eerste plenaire gedeelte. Na de koffiepauze geven Wendy Luyckx en Luc Vernaillen (hoofdadviseurs PBD-GO!) een plenaire toelichting over de nieuwe eindtermen voor de 2e en 3e graad.

Het namiddaggedeelte wordt ingevuld met een werksessie in regionale deelgroepen over de realisatiemogelijkheden van de nieuwe basisopties in de eerste graad.

Tijdens de koffiepauze en de lunch kun je verder discussiëren met andere directeurs, coördinatoren dbso, coördinerend directeurs, algemeen directeurs, pedagogisch begeleiders, CLB-directeurs en ook andere collega’s van de centrale diensten.

Deze dag vindt plaats in het Herman Teirlinckgebouw (Havenlaan 88, 1000 Brussel). Het Herman Teirlinckgebouw is gemakkelijk bereikbaar vanuit het treinstation Brussel-Noord via een gratis pendelbus. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Programma:
  
09.00 uur: onthaal met koffie
09.30 uur: plenaire toelichting Raymonda Verdyck en Prof. Dr. Dimo Kavadias
11.10 uur: koffiepauze
11.30 uur: plenaire toelichting door Wendy Luyckx en Luc Vernaillen (PBD GO!)
12.45 uur: lunch
14.00 uur: werksessie nieuwe basisopties (PBD GO!) 
15.30 uur: einde van de studiedag

Keuze implementatiesessies? 

Bij deze editie hoef je geen keuze te maken tussen verschillende workshops. Op basis van de inschrijvingen worden de groepen voor de werksessie door de pedagogische begeleidingsdienst samengesteld.  
 
Inschrijven: vóór 31 januari 2020 via deze link.
                   
Deelnameprijs: 25 euro (inclusief broodjeslunch - drank - dessertenbuffet).
Je inschrijving is pas geldig na betaling.
We willen uiteraard graag alle geïnteresseerden een plaats kunnen bieden op deze info- en studiedag. Gelieve dus tijdig te annuleren of te laten vervangen indien verhinderd.

Praktische vragen over je inschrijving? heleen.de.backer@g-o.be