Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
24-12-2019

GO! for Life 2019

Ook dit jaar hebben we ons met meer dan honderd GO! scholen ingezet voor Music for Life. Wil je weten hoeveel geld we samen hebben ingezameld? Bekijk ons filmpje!


 Jaar na jaar maken GO! scholen er werk van om originele acties op poten te zetten ten voordele van Music for Life. "Voor ons passen zo'n acties helemaal in ons pedagogisch project 'samen leren samenleven' en binnen onze visie van actief burgerschap", duidt Raymonda. "Jongeren staan stil bij de uitdagingen die zich binnen onze samenleving voordoen, en steken de handen uit de mouwen om die samenleving verder vorm te geven. We geven hen zo de handvaten mee om zich te ontplooien tot geëngageerde burgers."

Dit jaar doen er maar liefst 110 GO! scholen mee met evenveel acties voor 80 goede doelen, samen goed voor € 104.636. Dit zijn goede doelen die de scholen zelf kiezen en waar ze mee in contact zijn gekomen of die ze heel waardevol vinden, zoals bijvoorbeeld Bednet, Kies kleur tegen pesten, Kinderkankerfonds, … Onze GO! scholen zijn ook inventief in het bedenken van allerhande acties om geld in te zamelen. Dit gaat van: een sponsorloop, leerlingen die strijken for life, de warmste frietjes bakken of een playbackshow organiseren. Deze diversiteit aan goede doelen en acties maakt dat scholen hun creativiteit kwijt kunnen.

Een geslaagde negende editie van GO! for Life!