Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
27-11-2019

Loop mee met één van de zes Warmathons tijdens De Warmste Week

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel tijdens de Warmste Week verschillende Warmathons om de geregistreerde goede doelen een hart onder de riem te steken. Loop jij ook mee met je schoolteam of met de leerlingen?

Het GO! steunt de Warmste Week en de vele goede doelen die gesteund kunnen worden. Het is elk jaar een mooie manier om engagement te tonen. Daarom doen wij ook nu weer een oproep om deel te nemen aan een van de zes Warmathons. Spoor je omgeving, vrienden en collega’s aan en zet samen een sportieve prestatie neer. 

Op zes verschillende plaatsen kan je meelopen. Elk parcours is ongeveer 2,5 km lang en elke deelnemer kiest hoe veel rondjes hij loopt. Deelnemers in Brussel zullen dit jaar rondjes op en rond de atletiekpiste van het Koning Boudewijnstadion lopen. Zoals gewoonlijk zal MNM ter plaatste live radio uitbrengen en elk loopevenement is online te volgen. 

De eerste Warmathon valt op woensdag 18 december 2019 in Kortrijk, waar dit jaar de radiomarathon van Studio Brussel zal plaatsvinden. Daaropvolgend zijn Brussel, Gent, Antwerpen, en Leuven aan de beurt. Op maandag 23 december wordt er afgesloten in Beringen. 

  • Woensdag 18 december: Kortrijk - Kasteelkaai - 12 tot 20 uur
  • Donderdag 19 december: Brussel - Koning Boudewijnstadion - 12 tot 20 uur
  • Vrijdag 20 december: Gent - Recreatiedomein Blaarmeersen - 12 tot 20 uur
  • Zaterdag 21 december: Antwerpen - Linkeroever - 10 tot 18 uur
  • Zondag 22 december: Leuven - Universitair Sportcentrum - 10 tot 18 uur
  • Maandag 23 december: Beringen - be-MINE - 12 tot 20 uur

Wil je dit jaar deelnemen aan het warmste loopevenement van het jaar? Schrijf je dan in via de website van De Warmste Week

Deelnemen kost 15 euro. Spoor je collega’s aan, want vanaf 10 personen kan er een groep gevormd worden. Vergeet zeker niet aan te geven voor welk goede doel je loopt. Dit kan gemeld worden bij de online inschrijving.

Hou je meer van wandelen? Dan kan je met het schoolteam ook gaan wanden voor het goede doel