Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
27-11-2019

Crea Thera muziekworkshops ‘Beats, Words & Moves’

Wil je muzikale werkvormen inzetten in je school of ben je nieuwsgierig naar een laagdrempelig integratie-ondersteunend initiatief?


Dan is Beats, Words & Moves, een project van vzw Crea Thera (met de steun van Provincie West-Vlaanderen), zeker iets voor jou.

Tijdens muziek- en theaterworkshops gaan kinderen, jongeren en volwassenen in basis- en middelbare scholen met OKAN-klassen en opvangcentra aan de slag met creatieve muziekvormen en dramatechnieken. Voor opvoeders, leerkrachten, studenten muziektherapie,... die binnen hun werkomgeving (opvangcentrum, school, leefhuis e.a.) deze laagdrempelige creatieve methodiek willen inzetten. De focus van het project ligt op empowerment, verbinding en doorlopen van het muzikaal proces.

Je kan de workshop laten geven door Crea Thera, of zelf aan de slag gaan met hun inspiratiegids. Daarin staan technieken en liedjes (mét de gebruikte akkoorden) die je daarvoor kan gebruiken. Er wordt ook verwezen naar tutorialfilmpjes die je op je eigen tempo kan bekijken.

Interesse? Raadpleeg dan zeker de inspiratiegids of het aanbod van Crea Thera op hun website.