Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
04-11-2019

Derde editie Ideaalduaal

Hoe stemmen we onderwijs en bedrijfswereld beter op elkaar af? Je zit met een goed idee hierover? Kom ermee voor de dag. De 25 beste ideeën krijgen coaching van professionals en maken kans op een inspiratiereis met imec.istart. Of laat je inspireren tijdens de Food (for Thoughts) truck Roadshow. Zoals in GO! atheneum Geraardsbergen.

Ideeën over hoe we onze wereld beter kunnen organiseren zitten niet bij voorbaat netjes bij 'experten'. Ook niet als het gaat over duaal leren of hoe we bijvoorbeeld ons onderwijs beter kunnen afstemmen op de bedrijfswereld. Daarom probeert IdeaalDuaal deze ideeën breed te sprokkelen. Onder meer door het organiseren van deze ideeënwedstrijd. 

Zit je met een plannetje in je hoofd over hoe iets beter kan als het gaat om leren en werken nauwer bijeen te krijgen maar ben je niet zo zeker of het levensvatbaar is? Blijf er niet over tobben. Deel je idee met IdeaalDuaal en misschien krijgt het wel de vleugels die het verdient.

Waag je kans en doe mee met de wedstrijd van de derde editie van IdeaalDuaal. Je kan je idee indienen tot en met 6 december 2019.

Meer info vind je op ideaalduaal.be.

Je kan er niet alleen inschrijven voor de wedstrijd, je vindt er ook suggesties om je ideeën te laten opborrelen en je kunt er ook voor kiezen om de food for thoughts truck langs te laten komen op school zoals ze dat ook in GO! atheneum Geraardsbergen deden.