Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
09-10-2019

Bullshit free generation: Ga de strijd aan en win mooie prijzen

Droom jij van een generatie die neen zegt tegen roken? Met de Bulshit Free Generation challenge kan je net als 36.750 andere leerlingen uit 78 scholen die droom trachten waar te maken én mooie prijzen winnen. Schrijf je school in voor 30 november 2019.

In het schooljaar 2019-2020 daagte Gezond Leven alle Vlaamse secundaire scholen (gewoon & buitengewoon) uit om 4 Bullshit Free-challenges uit te voeren. Maar als school of leerkracht ben je vrij om te kiezen welke challenges je aangaat én op welke manier je die aanpakt (bijv. gelinkt aan de bestaande gezondheidsweek op school, de bundel over verslaving, het seminarie over milieu, de les over gelaat en verzorging, ...).

Voor elke challenge vallen mooie prijzen te winnen! Hou dus zeker rekening met wat haalbaar is voor jou én je school!

Het nieuwe tabakspreventieproject ‘Bullshit Free Generation’ zorgt voor een schwung in het rookbeleid op jouw school. Leerlingen, leerkrachten en directie slaan de handen in elkaar om "4 toffe challenges" te volbrengen. Voor elke challenge vallen mooie prijzen te winnen. Schrijf je school in vóór 30 november en ontvang je pakket vol verrassend, gloednieuw promomateriaal! 

Meer weten? Check www.bullshitfree.be of schrijf je in voor "één van de infomomenten in je buurt".