Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
09-09-2019

Rode Neus of Music for Life? Doet jouw school ook mee?

In ons pedagogisch project is engagement een belangrijke waarde. Engagement dat dagelijks aan bod komt maar vaak onder de radar blijft. Maar dat hoeft niet. Doet jouw school mee met Rode Neuzen Dag of Music for Life? Laat het ons dan weten.

​Elk jaar nemen meer dan honderd GO! scholen deel aan de Rode Neuzen Dag (georganiseerd door VTM, Q-music en Belfius) of Music for Life (StuBru).

Al dat engagement verdient een plek in de kijker. Laat ons daarom weten aan welk(e) evenement(en) je deelneemt; wij geven je initiatief graag extra zichtbaarheid.

Rode Neuzen Dag

De Rode Neuzen Dag zamelt dit jaar geld in voor schoolprojecten die inzetten op het welbevinden van leerlingen. Welbevinden vinden we bij het GO! natuurlijk ook uitermate belangrijk. Een school kan zich registreren als Rode Neuzen-school en een project indienen. De school zamelt geld in voor zijn eigen project en ontvangt daarbovenop een extraatje uit de globale Rode Neuzen-pot. De slotshow is gepland op 29 november.

Music for Life

De Warmste Week van Music for Life vindt zoals elk jaar plaats van 18 tot 24 december. Het GO! schuift deze keer zelf geen centraal goed doel naar voor, maar we bundelen wel graag alle GO! acties en goede doelen.

Neem je deel? Laat het ons weten!

Doet je school mee aan Rode Neuzen Dag of aan Music For Life, laat het ons dan weten op communicatie@g-o.be. We vertellen graag ons gezamenlijk GO! verhaal. Ook willen we in onze communicatiekanalen originele acties graag onder de aandacht brengen.

Wees GO! bewust

Hoe? Als je school zich registreert op de website van Rode Neuzen Dag of bij de Warmste Week van Studio Brussel, gebruik dan zeker ‘GO!’ in je naam. Dat maakt het voor ons gemakkelijk om al die mooie GO! acties terug te vinden en brengt ons als net samen in beeld.

Meer info over de verschillende evenementen vind je op GO! pro.