Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
16-04-2019

Recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur vanaf 1 september 2019

Personeelsleden die aan de voorwaarden voldoen, kunnen het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) aangetekend aanvragen met het standaardaanvraagformulier vóór 15 juni 2019.

​Personeelsleden die aan de voorwaarden voldoen, kunnen het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) aanvragen door gebruik te maken van het standaardformulier Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD).

Deze aanvraag moet vóór 15 juni 2019 aangetekend verstuurd worden naar de raad van bestuur van de scholengroep waar het voorrangsrecht werd opgebouwd.

De procedure en voorwaarden voor een tijdelijke aanstelling en een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) worden uitvoerig beschreven in de Oproep tot de kandidaten voor een tijdelijke aanstelling in een statutair wervingsambt in het schooljaar 2019-2020 en tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Deze oproep en het bijbehorende formulier kan je ook downloaden via het kandideringsprogramma www.g-o.be/jobs, klik op Elektronisch Kandideren Tijdelijken onder het titeltje 'Een aanstelling in een school of andere instelling start bij het verplicht kandideren') of afhalen in elke instelling van het GO!.

Voor meer informatie over deze procedure kan je terecht bij de scholengroep of bij de centrale administratie van het GO!, afdeling Onderwijsorganisatie en -personeel, Team onderwijspersoneel/ Tijdelijke aanstellingen: