Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
12-03-2019

Een vernieuwd jasje voor GO! pro

GO! pro zit in een vernieuwd jasje. Na de gebruikersanalyse werkten heel wat collega's aan een nòg beter platform voor jou en al jouw collega's in het GO!.

Zoom je mee in op enkele nieuwigheden?

  • 'Populaire inhoud' toont die categorieën die door veel bezoekers bezocht worden;
  • De leerplannen en nascholingscatalogus zijn met 1 muisklik raadpleegbaar in de categorie 'Pedagogische begeleiding, leerplannen en nascholing';
  • De verschillende categorieën zijn logischer gebundeld en kregen een gebruiksvriendelijkere benaming*;
  • De zoekfunctie is performanter;
  • Na 1 muisklik op een categorie zie je in 1 oogopslag de onderliggende categorieën;
  • Zelfde look-and-feel als de publieke PR-website www.g-o.be;
  • Bovenaan snelle toegang tot Mijn GO! pro** mogelijk voor zover jij behoort tot de doelgroep die weldra toegang krijgt tenminste.

[*]  Als gevolg hiervan veranderden sommige paden en url's naar inhouden die jij vaak consulteerde. Gebruik in dat geval de zoekmachine.

[**] Mijn GO! pro is de afgeschermde ruimte (achter login) binnen GO! pro. In deze fase maken we weldra Mijn GO! pro enkel voor de algemeen directeurs, coördinerend-directeurs en directeurs-coördinatoren van de scholengroepen toegankelijk.

De lancering van een vernieuwd kennisplatform van deze omvang gaat onvermijdelijk gepaard met kinderziektes. We verontschuldigen ons voor deze ongemakken en werken hard achter de schermen om deze euvels snel weg te werken.

Neem even de tijd om door de vernieuwde GO! pro te klikken. Veel surfplezier!

Ten slotte: ondervind je problemen, heb je vragen of ontdek je een link die dood loopt? Laat het ons weten op communicatie@g-o.be.