Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
19-12-2018

30 jaar GO! festival wegens succes uitgebreid

Omdat feest vieren met velen nog zo fijn is hebben we een verrassing voor u. De capaciteit voor het GO! festival op 3 mei volgend jaar is verdubbeld. 't Is niet voor niks cadeautjestijd.

De tickets voor het festival '30 jaar GO!' op 3 mei in Antwerpen vlogen sneller de deur uit dan verwacht. In een mum van tijd was onze weide volzet en moesten we scholen die niet meer konden inschrijven teleurstellen. Daarvoor is nu een oplossing: de locatie werd gewijzigd en zo konden we de capaciteit maar liefst verdubbelen! Ook het feestprogramma werd aangepast, helemaal op maat van de leerlingen. Inschrijven kan opnieuw na de kerstvakantie.

Praktische info

  • Waar: Lotto-arena Antwerpen
  • Wanneer: 3 mei 2019. De dag is opgedeeld in twee luiken. Het voormiddagluik is gericht naar het basisonderwijs, het namiddagluik naar het secundair onderwijs en anderen.
  • Wat: Een spetterende podiumshow met tal van acts, stuk voor stuk helemaal PPGO! 

Was je al ingeschreven, dan ontvang je meteen na de vakantie een bericht met de nieuwe praktische informatie. We zullen je vragen om je inschrijving te herbevestigen.

Ben je nog niet ingeschreven? De inschrijfmodule heropent na de vakantie. Via de GO! pro-nieuwsbrief brengen we je op de hoogte en vanaf dat moment kun je je school of instelling inschrijven.

Meer info: http://pro.g-o.be/30-jaar-go