Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
05-12-2018

Vraag je plaat aan op Radio GO!

De leerlingen van GO! next technisch atheneum 1 Hasselt maken straks 'warme' radio. Voor ‘GO! for life’. Ook warmlopen voor dit goed doel? Vraag je favoriete nummer aan en zing op 20 december luidkeels mee.

​Op 20 december is het zover. Dan knalt voor één dag RADIO GO! door de boxen van al onze scholen en instellingen. =;-) Van 10 tot 16 uur kan je Radio GO! via live streaming volgen en genieten van een divers programma, met o.a. warme GO! wensen van en aan collega's, special guests en verbluffende verhalen uit ons net. Dit alles volledig in de sfeer van GO! for life en mogelijk gemaakt door de leerlingen Multimedia van het GO! next technisch atheneum 1 Hasselt. Niet te missen!

Vraag nu je plaatje aan! Stort via de Koning Boudewijnstichting een bijdrage voor School zonder Racisme en verras je collega's, je lief, je leerlingen ... met een vette schijf. Waarop wacht je nog? Bestel hier je plaat.

Ben je een GO! school en doe je mee aan Music for Life? Dan bedanken we jou graag met een verzoeknummer op Radio GO!. Het enige wat je daarvoor moet doen is dit formulier invullen voor 16 december. Koekenbak, Warmathon of iets helemaal anders? Geef jouw actie door ... en wie weet kom je zelf op Radio GO!.

Luister op 20 december naar Radio GO!

Onze radio zal van 10 tot 16 uur te beluisteren én te bekijken zijn via de streaminglink op deze website: https://radiogo.kta1-hasselt.be/. Deel deze radio ook met je collega's, laat hem klinken op de speelplaats of in de gangen van de school en geniet van een unieke dag!

Veel luisterplezier! En laat je kennen op #GoforLife18

Contact: Griet Wauters, forlife@g-o.be, 02 790 93 65