Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
03-12-2018

Trek de klas open

Ons onderwijs vernieuwen? Ja hoor. Maar hoe? Een interessante stem is Mie Guldbæk Brøns. onderwijsantropoloog en spreker op het gebied van activiteit gerelateerd leren. Op 22 januari kan je haar aan het woord horen in het Huis van het GO!. Gratis.

We worden er met de regelmaat van de klok aan herinnerd: wie blijft stilstaan boert achteruit. Aangenomen dat dat klopt, welke richting moet het dan wel uit? Niemand heeft dé waarheid in pacht. Maar naar verschillende stemmen luisteren helpt ongetwijfeld om ons een doordachter idee te vormen. Een van die stemmen is Mie Guldbæk Brøns. onderwijsantropoloog en spreker op het gebied van activiteit gerelateerd leren. Op 22 januari kan je haar aan het woord horen in het Huis van het GO!. Gratis. 

In het kader van het project "Innovatief onderwijs stimuleren via infrastructuur" werden eerder al enkele werkateliers georganiseerd voor infrastructuurverantwoordelijken en pedagogisch begeleiders. Op 22 januari 2019 is er weer een atelier gepland. Dan komt Mie Guldbæk Brøns, pedagogische adviseur uit Kopenhagen van het bureau Loop langs. Het werkatelier zelf is op uitnodiging, maar haar lezing die eraan vooraf gaat kan je wel vrij bijwonen. Een unieke kans om deze inspirerende spreker aan het woord te horen.

"Mie gaat ons begeleiden om een aantal antwoorden te kunnen formuleren rond de vraag Waarom we de onderwijspraktijk moeten veranderen en zo de ruimtes moeten veranderen.'
(Cristian Vergara - projectleider ondewijs design)

Goed voor: leerkrachten, directeurs, infraverantwoordelijken, CODI's en DICO's

Meer informatie en inschrijven.