Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
07-11-2018

Neem deel aan GO! for Life 2018

Maak leerlingen, ouders en je hele schoolteam warm voor dit project en organiseer een actie voor GO! for Life. Bestel snel je gadgets (kleurrijke armbandjes of mutsen) en verkoop ze voor het goede doel of bedenk zelf een actie.

Maak leerlingen, ouders en je hele schoolteam warm voor dit project en organiseer een actie voor GO! for Life. Zo toon je hoe engagement en actief burgerschap leeft op je school. Registreer je actie op de website van de Warmste Week. Gebruik zeker GO! in je schoolnaam, dan kunnen we de acties van alle GO! scholen samenbrengen.

Bestel nu je GO! materialen

  • Wij bieden kleurrijke vriendschapsbandjes en GO! mutsen aan om te verkopen voor het goede doel. Je kan ze bestellen per vijftig stuks en ze verkopen in jouw school. Het verschil tussen de verkoopprijs en de aankoopprijs gaat naar het goede doel.
  • Je ontvangt bij je bestelling gratis affiches en strooibriefjes om je actie op school bekend te maken.

Dit jaar geven we onze steun aan School zonder Racisme vzw

  • Wees er snel bij en schrijf je in voor een gratis workshop of ontmoeting van School zonder Racisme op jouw school (nog vijf workshops vrij)
  • Zet een eigen initiatief op poten of verkoop de gadgets die het GO! aanbiedt.
  • Wil je graag met je leerlingen naast Raymonda Verdyck staan wanneer zij de cheque overhandigt aan de presentatoren van StuBru tijdens de Warmste Week? Dit jaar vind je hen op Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Laat het ons weten via forlife@g-o.be.

Radio GO!

Voor het eerst organiseren we in het kader van GO! for Life “Radio GO!”. De leerlingen van GO! technisch atheneum Hasselt maken dit mee mogelijk en werken daarvoor samen met een lokale radio. Deze gelegenheids-radiozender van het GO! zal op donderdag 20/12 overal te beluisteren en te bekijken zijn via live-streaming. Op die dag geven we elke GO! school de kans om hun warme ‘GO! for life’-actie in de kijker te zetten. Tussendoor draaien we plaatjes, die je op voorhand kunt aanvragen in ruil voor steun voor een goed doel.

Meer info vind je op www.g-o.be/forlife.

Contact: Griet Wauters, forlife@g-o.be, 02 790 93 65