Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
10-10-2018

Beleidsmedewerker valorisatie gezocht

Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen is op zoek naar een beleidsmedewerker valorisatie. Deze beleidsmedewerker is binnen het steunpunt de verantwoordelijke voor de verschillende valorisatie-initiatieven.

De beleidsmedewerker valorisatie is ook verantwoordelijk voor de contacten en overleggen met verschillende 'stakeholders' in het onderwijsveld, en voor het overleg met de resonantiegroepen die voor elk peilingsproject worden samengesteld (bestaande uit leerkrachten, pedagogisch begeleiders, leden van de inspectie, lerarenopleiders, leerlingen, …).

Daarnaast werkt de beleidsmedewerker valorisatie mee aan brochures en rapporten over de peilingen, staat hij/zij in voor de website van het steunpunt, en coördineert en organiseert hij/zij voor elk peilingsproject één studie- en ontmoetingsdag waarop de resultaten van een peiling worden bekendgemaakt en waarop verschillende sprekers een duiding geven bij de resultaten. De beleidsmedewerker valorisatie zoekt bovendien mee naar initiatieven om te komen tot een verdere sensibilisering en vorming van het onderwijsveld.

Meer info over de vacature kan je vinden op de website van KU Leuven. Solliciteren kan tot en met 21 oktober.