Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
10-10-2018

Dag van de mentale gezondheid nascholingsaanbod

Op deze dag van de mentale gezondheid zetten we graag het decreet Leerlingenbegeleiding even centraal. Dat zet scholen aan om een kwaliteitsvol beleid voor alle lerenden uit te werken waarin de school, leerlingbegeleiders, het CLB en de ondersteuningsteams samen de verantwoordelijkheid dragen.
 

Anderzijds hebben we vandaag al een divers aanbod van sessies die jullie inzichten en informatie bieden over de 4 domeinen in leerlingenbegeleiding. We sommen er enkele op, maar verwijzen jullie graag naar GO! pro. Kijk zeker al eens naar Werken aan een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid op schoolAgressie stopzetten, Nieuwe Autoriteit, Yoga voor jongeren - Groeien naar lichaams- en zelfbewustzijn, De zorgcoördinator als coach – Uitbreidingsmodule zorgcoördinatoren BaO en Werken aan welbevinden bij jongeren dankzij positieve motivatie.

Tot slot, GO! professionals die nog nood hebben aan info over het decreet kunnen bij ons terecht voor een verhelderende PowerPointpresentatie en poster. Een kort mailtje naar nascholing@g-o.be volstaat.