Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
10-10-2018

GO! congres wereldburgerschap

Op 17 november buigen we ons over (wereld)burgerschap. Gerenommeerde keynotespeakers nemen je op sleeptouw en samen met hen ga je op zoek naar het waarom van (wereld)burgerschap en hoe je dit op school kan verankeren. Niet te missen dus.

Met de modernisering van het secundair onderwijs en het PPGO! in het achterhoofd is het ontwikkelen van actief burgerschap bij jongeren en het uitwerken van een wereldburgerschapsbeleid op school essentieel.

Dit congres is gegroeid vanuit het netwerk van methode- en innovatieve scholen en focust niet alleen op wereldburgerschap en vakoverschrijdend projectwerk, maar staat ook open voor alle leerkrachten en directeurs die burgerschap in het vernieuwde curriculum willen vormgeven.

Op het congres spreken onder meer Raymonda Verdyck en Nic Balthazar, zijn er diverse workshops en is er een beurs waarop je kan kennismaken met tal van organisaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Napraten en ervaringen uitwisselen kan je 'in' het worldcafé.

Het congres vindt plaast op 17 november en de organisatie ervan is in handen van gastschool GO! Busleyden atheneum in Mechelen (campus Catputsteen, Caputsteenstraat 51).

Per deelnemer wordt een vergoeding van €15 gevraagd waarin versnaperingen, lunch en drank zijn inbegrepen.

Inschrijven doe je via het inschrijvingsformulier.