Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
12-09-2018

Driejaarlijks begeleidingsplan en professionaliseringsaanbod online

Ze ligt waarschijnlijk al in vele leraarszalen, de dubbele publicatie met ons driejaarlijks begeleidingsplan die per post werd verstuurd naar alle scholen. Dat driejaarlijks begeleidingsplan (3BP) is het resultaat van een lang proces van zelfevaluatie en jullie waardevolle input vanuit het werkveld. Nu ook online!

Met onze pedagogische begeleidingsdienst (PBD-GO!) staan we niet stil en blijven we vernieuwen.  We zijn daarom best trots op dit driejaarlijks begeleidingsplan: het is verfrissend, sluit aan bij jullie vragen en speelt met een duidelijke GO! stempel in op een aantal essentiële trends in het onderwijs.

Letterlijk rug-aan-rug met ons begeleidingsplan, vind je het volledige professionaliseringsaanbod én ons flankerend nascholingsaanbod. Dat aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en houdt voor alle partners in het GO! de vinger aan de onderwijspols. Net omdat we inspelen op actuele ontwikkelingen, raden we je aan ook geregeld een blik te werpen op onze website GO! pro waarin je per semester updates vindt.

Heeft jullie school nog geen exemplaar ontvangen, dan valt het zeker eerstdaags in de brievenbus. Je kan het ook hier online raadplegen.

Maak je graag een persoonlijke keuze in het aanbod, dan kan je met zoektermen ons aanbod doorzoeken naar jouw voorkeuren.