Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
06-07-2018

Uitwisselingstraject rond duurzame en gezonde voeding voor scholen

Ben je leerkracht landbouw, horeca, voeding-verzorging, personenzorg of verkoop/handel van het 4e of 5e jaar (d)bso/tso? Neem dan deel aan een gratis uitwisselingstraject rond duurzame en gezonde voedselketen voor het schooljaar 2018-2019.

Voeding is van levensbelang. En haast even belangrijk is de voedselketen. Hoe duurzamer en gezonder hoe beter. In onze supercomplexe samenleveing is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom organiseert het platform Goodfood@School deze uitwisseling.

Ben je leerkracht landbouw, horeca, voeding-verzorging, personenzorg of verkoop/handel van het 4e of 5e jaar (d)bso/tso? Dan zijn jouw leerlingen de producenten, aankopers, verwerkers of verkopers van ons eten van morgen. Binnenkort stappen zij mee in de transitie naar een duurzame voedselketen. Zijn de young food professionals in jouw klas klaar om de stap te zetten naar duurzaam ondernemen?

GoodFood@School geeft je klas de kans om expertise binnen de sector op te bouwen en praktijkgerichte ervaring op te doen. Via een gratis uitwisselingstraject brengen we leerlingen en leerkrachten uit alle stappen van de voedselketen samen. Want we staan voor dezelfde uitdaging: een duurzame en gezonde voedselketen, goed voor onszelf en voor onze planeet.

Meer informatie vind je hier


Vragen over het gezondheidsbeleid van het GO!? Neem contact op met

Sigrid De Vuyst
02 790 96 84
sigrid.de.vuyst@g-o.be 
www.g-o.be/gezondheid