Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
16-04-2018

Recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur vanaf 1 september 2018

Kandidaten die aan de voorwaarden voldoen, kunnen het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) aanvragen door gebruik te maken van het standaardformulier Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD).

Deze aanvraag moet vóór 15 juni 2018 aangetekend verstuurd worden naar de raad van bestuur van de scholengroep waar je het voorrangsrecht hebt opgebouwd.

De procedure en voorwaarden voor een tijdelijke aanstelling en een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) worden uitvoerig beschreven in de Oproep tot de kandidaten voor een tijdelijke aanstelling in een statutair wervingsambt in het schooljaar 2018-2019 en tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Deze oproep en het formulier dat erbij hoort kan je ook downloaden via het kandideringsprogramma (http://www.g-o.be/jobs/), klik op Elektronisch Kandideren Tijdelijken onder het titeltje 'Een aanstelling in een school of andere instelling start bij het verplicht kandideren') of afhalen in elke instelling van het GO!.

Voor meer informatie over deze procedure kan je terecht bij de scholengroep of bij de centrale administratie van het GO!, afdeling Onderwijsorganisatie en –personeel, Team onderwijspersoneel/Tijdelijke aanstellingen:

An Meeussen - 02 790 94 71 - an.meeussen@g-o.be
Els Degrande - 02 790 94 75 - els.degrande@g-o.be