Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
16-04-2018

Tijdelijke aanstellingen: Elektronisch kandideren 2018-2019

Als je in aanmerking wil komen voor een tijdelijke aanstelling in een wervingsambt tijdens het schooljaar 2018-2019, moet je vóór 15 juni 2018 kandideren. Dit kan uitsluitend elektronisch via GO! jobs, de jobsite van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

​Wie aan de slag wil in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, moet zich hiervoor jaarlijks kandidaat stellen. 

Als je in aanmerking wil komen voor een tijdelijke aanstelling in een wervingsambt tijdens het schooljaar 2018-2019, moet je vóór 15 juni 2018 kandideren. Dit kan uitsluitend elektronisch via GO! jobs (http://www.g-o.be/jobs/), de jobsite van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Klik op Elektronisch Kandideren Tijdelijken onder het titeltje 'Een aanstelling in een school of andere instelling start bij het verplicht kandideren'. 

Om je privacy te garanderen, moet je je aanmelden met de elektronische identiteitskaart (eID), de elektronische vreemdelingenkaart of het federale token.

Heb je geen toegang tot internet of heb je geen kaartlezer? Dan kan je terecht in de instellingen van het GO! waar je voor het kandideren gebruik kan maken van een computer met internetaansluiting en kaartlezer.

De sollicitatieprocedure en voorwaarden voor een tijdelijke aanstelling worden uitvoerig beschreven in de Oproep tot de kandidaten voor een tijdelijke aanstelling in een statutair wervingsambt in het schooljaar 2018-2019 en tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Deze oproep kan je ook downloaden via het kandideringsprogramma of afhalen in elke instelling van het GO!.

Aangezien de tijdelijke aanstelling in een wervingsambt gebeurt door de directeur, is het zeker nuttig om ook je curriculum vitae en een motivatiebrief te sturen naar de directeurs van de scholen en instellingen waar je een betrekking wil.

Voor meer informatie over deze procedure kan je terecht bij de scholengroep of bij de centrale administratie van het GO!, afdeling Onderwijsorganisatie en –personeel, Team onderwijspersoneel/Tijdelijke aanstellingen:

An Meeussen - 02 790 94 71 - an.meeussen@g-o.be
Els Degrande - 02 790 94 75 - els.degrande@g-o.be