Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
14-09-2016

Hou het voedsel veilig

Bij het opslaan, bereiden en serveren van voedsel komt er heel wat kijken. Samen met het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid organiseert het Departement Onderwijs en Vorming opleidingen voor al wie bij het bewerken van voedsel in scholen is betrokken, in het bijzonder voor het keukenpersoneel dat soep en volledige maaltijden aanbiedt (al dan niet zelf bereid).

​Gratis opleiding. Alle deelnemers ontvangen na de opleiding een attest.

De vorming (1/2 dag) kan je volgen op volgende data en plaatsen:

Woensdag 05/10/2016 (9.30-13.00 uur)
ANTWERPEN
Anna Bijnsgebouw (VAC Antwerpen)
Lange Kievitstraat 111-113 (vergaderzaal 2.16 Jordaens)
2000 Antwerpen 

Woensdag 12/10/2016 (13.30-17.00 uur)
BRUGGE
Jacob van Maerlantgebouw (VAC Brugge)
Koning Albert I-laan 1-2 (vergaderzaal 0D34 Quercus)
8200 Brugge.

Woensdag 19/10/2016 (9.30-13.00 uur)
ANTWERPEN
Anna Bijnsgebouw (VAC Antwerpen)
Lange Kievitstraat 111-113 (vergaderzaal 2.16 Jordaens)
2000 Antwerpen Woensdag

Woensdag 26/10/2016 (9.30-13.00 uur)
BRUGGE
Jacob van Maerlantgebouw (VAC Brugge)
Koning Albert I-laan 1-2 (vergaderzaal 0D34 Quercus)
8200 Brugge. 

Woensdag 09/11/2016 (9.30-13.00  uur)
ANTWERPEN
Anna Bijnsgebouw (VAC Antwerpen)
Lange Kievitstraat 111-113 (vergaderzaal 2.16 Jordaens)
2000 Antwerpen 

Woensdag 16/11/2016 (9.30-13.00 uur)
BRUGGE
Jacob van Maerlantgebouw (VAC Brugge)
Koning Albert I-laan 1-2 (vergaderzaal 0D34 Quercus)
8200 Brugge. 

Woensdag 23/11/2016 (9.30-13.00 uur)
BRUSSEL
Graaf de Ferrarisgebouw, auditorium (1ste verd.)
Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel 

Er worden regelmatig extra datums en locaties toegevoegd.

Meer informatie over de opleidingen vind je hier.

Inschrijven kan via dezelfde link.