Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
28-10-2015

Inspiratiedag Gastvrije Gemeente

Op 14 december 2015 organiseren Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Cera een Inspiratiedag Gastvrije Gemeente. Op het programma staan boeiende sprekers en workshops waar je iets van opsteekt. Zodat iedereen die ‘iets’ wil doen voor vluchtelingen met een hoofd vol ideeën en een enthousiast hart weer huiswaarts keert. Vast en zeker dat ook in onze GO! scholen velen hier oor naar hebben.

​Vluchtelingenwerk en Cera organiseren op 14 december de eerste Inspiratiedag Gastvrije Gemeente. Tijdens diverse workshops naar keuze krijg je de nodige informatie en inspiratie om vluchtelingen en asielzoekers warm welkom te heten. Zorg dat je erbij bent van 9 tot 17.30 uur in het KBC-gebouw, Havenlaan 2, 1080 Brussel.
De dag is bedoeld voor iedereen die zich al inzet voor vluchtelingen. Tegelijk is het ook een uitnodiging naar iedereen die interesse heeft om ‘iets’ te doen voor vluchtelingen.

Zo kun je deelnemen aan workshops die heel eenvoudig uitleggen wat een vluchteling is en hoe de opvang in ons land nu precies georganiseerd is.

Daarnaast staan er ook workshops op het programma die dieper ingaan op het werven van vrijwilligers, pers en promo voeren en het opzetten van sensibiliserende acties of plaatselijke netwerken.
De inspiratiedag kadert in de campagne Gastvrije Gemeente. Het volledige programma en de nodige informatie om in te schrijven vind je binnenkort op onze website en op www.gastvrijegemeente.be .

Vragen? Contacteer
Mieke Termont
Medewerker campagne
Vluchtelingenwerk Vlaanderen vzw
Kruidtuinstraat 75 - 1210 Brussel
02 225 44 22
www.vluchtelingenwerk.be