Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Groeien als spreker

Zelfvertrouwen en overtuigingskracht in uitdagende spreeksituaties

Inhoud

Als GO! professional kom je ze regelmatig tegen:uitdagende spreeksituaties; voor collega’s, ouders, externen 

Deze tweedaagse training richt zich op volwassenen waarbij communicatie en spreken voor ‘publiek’ een belangrijk onderdeel van hun job is of wordt. Lesgever Olivier De Wit streeft ernaar volwassenen ook in uitdagende sprekerssituaties volledig zichzelf te laten blijven.   

Je leert tijdens deze zeer inspirerende sessies werken aan jezelf en dit in een kleine groep (max. 8 deelnemers). Werken aan je spreken, houding, stem en ademhaling om écht gehoord, gezien én gevoeld te worden. Impact te hebben met je boodschap.  

Door in groep te ageren, ontvang je ook meteen écht feedback van de mededeelnemers, waardoor de groepsdynamiek je makkelijk naar spreken met durf en kracht doet bewegen.

Net het feit spreekangst te ervaren in groep en er in groep samen aan te werken, is een groot deel van het succes. Je herkent vele hindernissen in de ander en stimuleert mekaar uit je comfortzone te komen. Toepassen wat je leert in een veilige omgeving.

Ontdekken van je stem en ademhaling, jezelf in vraag stellen, werken aan intonatie, uitstraling en lichaamstaal, spreken met impact en er plezier in ervaren.

Doelstellingen

  • Je durft het woord nemen in groep en je leert je eigen charisma ontdekken.

  • Je leert je zekerder voelen over je stem en manier van spreken en ontdekt hoe je daardoor krachtiger kan overkomen. Hierdoor kan jij echt je plek innemen. Je leert overtuigingskracht leggen in je manier van spreken.  

  • Durven, jezelf niet inhouden in een vergadering, oudercontact, deliberatie of echt gewoon vooraan in de klas. Je leert je boodschap of mening overtuigend brengen.

  • Je leert controle houden over je ademhaling, je stem en je intonatie.

  • Je leert werken aan jezelf in combinatie met werken aan je spreken en je lichaamstaal.

Voor wie

Alle GO!Professionals 

Lesgevers

Olivier Dewit

Olivier Dewit is naast ervaren leraar, coach in acteren, improviseren, spreek-en/of podiumangst, ademhalingstechnieken, zang, faalangsttraining. Los van het geven van groepstrainingen kan je ook als individu bij hem terecht.