Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Netwerkdag 1e graad B-stroom en 2e graad arbeidsmarktgerichte finaliteit Nederlands

Inhoud

De netwerkdag Nederlands kan het begin betekenen van een duurzame, regionale samenwerking. Verspreid over Vlaanderen kun je voor het eerst aansluiten bij een netwerkmoment, waarbij je andere leerkrachten Nederlands en PAV ontmoet.

Tijdens een netwerkdag krijg je de kans om materialen te delen en samen te ontwikkelen. We gaan verder dan bij de implementatiesessies en gaan samen aan de slag, om de leerlingen tot ontwikkeling te brengen. We koppelen ‘Competenties in het Nederlands’ aan de doelen met een transversaal karakter, om de leerlingen duurzaam te laten leren.

Voor B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit focussen we op de herwerking van themabundels en projectwerking, zodat de leerlingen vervolgens in de klas doelgericht aan de slag kunnen. Welkom!

Doelstellingen

Voor wie

Leerkrachten secundair onderwijs Nederlands

Lesgevers

Kathleen Leemans

Kathleen Leemans is pedagogisch begeleider secundair onderwijs bij de PBD-GO!. Ze staat in voor de vakken Nederlands en is gespecialiseerd in leesbevordering en bezieler van #boekboxen.

Mathieu De Boever

Mathieu De Boever is pedagogisch begeleider secundair onderwijs bij de PBD-GO!. Hij staat in voor duaal leren, geïntegreerd leren en PAV.